Başvuru
Etkinliğe kimlerin katılacağı yapılacak değerlendirmeden sonra 04.11.2024 – 08.11.2024 tarihleri arasında duyurulacaktır. Katılımcılarda aranan kriterler şu şekilde sıralanmaktadır.
- Katılımcıların ön lisans Aşçılık yada lisans Gastronomi ve Mutfak Sanatları programına kayıtlı öğrenci olmak,
- Daha önce bu program kapsamında benzer bir etkinliğe ikiden fazla katılmamış olmak,
- Katılımcıların TÜBİTAK ARBİS veri tabanına kayıtlı olması,
- Katılımcıların proje eğitiminde kullanabilmesi için mutfak üniformasına sahip olması,
- Staj eğitimini tamamlamış olması,
- Katılımcılar, 30.09.2024 tarihinden itibaren son başvuru tarihi olan 31.10.2024 (uzatılmış) Perşembe günü saat 17:00’ye kadar proje web sayfasında (http://gastronomi2237.kastamonu.edu.tr) bulunan başvuru formunu doldurarak başvuru yapmalıdır.
Etkinlik katılımcı sayısı 20 kişi ile sınırlıdır.
Başvuru Formuna buradan ulaşabilirsiniz.